25 - Aug - 2023

We zijn weer begonnen

De eerste introductieweek zit er weer op

Here comes your own content.

Schooljaar 2023 is weer begonnen op VOLT! Traditiegetrouw zijn we gestart met een introductieprogramma om elkaar te leren kennen, vakantieverhalen uit te wisselen, weer in te loggen op de schoolsystemen en natuurlijk ook lekker sportief bezig zijn. Op vrijdag zijn de leerjaren 1 t/m 3 nog even lekker los gegaan op de verschillende opblaastoestellen. Schieten met een voetbal op een enorm dartbord, levend tafelvoetbal of de ronddraaiende armen van de "wipe-out" ontwijken. Keuze genoeg en aan de glunderende gezichten (en rode wangen) te zien, werd er volop genoten.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder