UniC in de wijk: onderhoud wegdek

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

De Gemeente heeft onderhoud van het asfalt van Overste den Oudenlaan en Admiraal Helfrichlaan gepland.

De werkzaamheden op de Overste den Oudenlaan zullen in de avond plaatsvinden van woensdag 7 september tot en met zaterdag 10 september tussen 19.00 uur en 6.00 uur. De werkzaamheden aan de Admiraal Helfrichlaan starten op maandag 12 september en lopen door tot en met donderdag 15 september. Er wordt dan gewerkt tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Gedurende de werkzaamheden zal de Admiraal Helfrichlaan afgesloten zijn, verkeer wordt omgeleid. Het fietspad blijft wel open.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder