De open dag gaat door!

De open dag van 17 januari gaat door! Voor meer informatie kijk je hier.

Open dag zondag 17 januari van 12.00 tot 16.00 uur gaat door!

Vanwege de strenge maatregelen zal de open dag wederom online plaatsvinden. Dit keer hebben we een speciale website waar je via livestreams alles te weten komt over onze manier van werken. Ook kan je verschillende lessen volgen en met docenten en leerlingen praten. Tot slot bekijk je een rondleiding door de school en kan je zien hoe mooi het nieuwe gebouw wordt.

Jij en je ouders kunnen alle vragen stellen, zodat jullie ook in deze hectische tijd kunnen bepalen of Academie Tien bij je past.

We delen de link naar de open dag website zo snel mogelijk. Aanmelden is dus niet nodig. Hopelijk zien we jullie allemaal op de 17e!

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder