De open dag gaat door!

De open dag van 17 januari gaat door! Voor meer informatie kijk je hier.

Open dag zondag 17 januari van 12.00 tot 16.00 uur gaat door!

Vanwege de strenge maatregelen zal de open dag wederom online plaatsvinden. Dit keer hebben we een speciale website waar je via livestreams alles te weten komt over onze manier van werken. Ook kan je verschillende lessen volgen en met docenten en leerlingen praten. Tot slot bekijk je een rondleiding door de school en kan je zien hoe mooi het nieuwe gebouw wordt.

Jij en je ouders kunnen alle vragen stellen, zodat jullie ook in deze hectische tijd kunnen bepalen of Academie Tien bij je past.

We delen de link naar de open dag website zo snel mogelijk. Aanmelden is dus niet nodig. Hopelijk zien we jullie allemaal op de 17e!

Ook interessant

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Lees verder

Op X11 vinden we het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven over wat er goed gaat, wat verbeterd zou kunnen worden en waar we de komende jaren naartoe gaan. Hierom organiseren we in mei en juni 2021 gesprekstafels voor leerlingen, medewerkers en ouders. In dit artikel...

Lees verder

School hoort een veilige en prettige omgeving te zijn voor iedereen. De tijd die je op school doormaakt herinner je je leven lang, mede omdat je ontzettend bezig bent met wie je bent en belangrijke vriendschappen aangaat. We voelen op X11 een grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van sociale veiligheid....

Lees verder