07 - Mar - 2023

Blacklight toernooi

Maandag 20 februari en dinsdag 21 ferbruari was het dan eindelijk zover: HET BLACK LIGHT TOERNOOI. Alle onderbouwklassen kwamen in actie.

Here comes your own content.

Voor klas 1 stond dodgeball op het programma, voor klas 2 volleybal en voor klas 3 basketbal. Afgelopen weken hebben de leerlingen hard getraind om toe te werken naar het toernooi en dit was terug te zien op de velden! Naast dat de zalen volledig in NEON kleuren waren ingericht mochten de leerlingen zichzelf ook sminken en versieren met hun eigen kleding, tape, verf en wol. Dit resulteerde in een aantal mooie foto's. Wij hebben ervan genoten, op naar volgend jaar!!!


Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder