17 - May - 2023

Prijs !

Prijsuitreiking speurtocht open dagen

Here comes your own content.

Tijdens onze drukbezochte open dagen konden de bezoekers mee doen met een speurtocht. Door de school heen waren diverse letters verstopt, waarmee een zin gemaakt kon worden. Uit de vele goede inzendingen zijn 3 winnaars getrokken; Marie-Louise, Sylvian en Milou (niet op de foto).

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder