07 - Nov - 2023

LRC reünie 6 okt jl.

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Here comes your own content.

Bij het terugzien van de foto’s hebben we regelmatig gedacht: “Oh, was die er ook? Wat jammer dat ik die niet gesproken heb!” of “Ik had zo graag die ene leerling willen vertellen dat…(ik nog steeds haar pet van Charles Bovary gebruik/ ik nog steeds haar Rome-beker op mijn bureau heb staan)”, “Ach, helemaal vergeten te vragen of…(de studie verloskunde bevalt)”.

Wij hebben enorm genoten en alle aanwezigen volgens ons ook. Om dit gevoel nog een beetje vast te houden, hebben wij hen gevraagd  een mooi of leuk moment of een bijzonder gesprek van de reünie met ons te delen. Wij gaan alle verhalen bundelen, foto’s toevoegen en op deze manier een permanente herinnering maken van deze geweldige dag.

Alle aanwezigen hebben inmiddels een mail ontvangen met een link naar de foto’s die op die dag gemaakt zijn.

Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Chantal Bonekamp en Gritty ter Steege

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder