12 - Jun - 2023

Kampioenen !!

VOLT! schitterde op de Olympic Moves Atletiek

Here comes your own content.

Vrijdag 9 juni was het de finale dag van Olympic Moves Atletiek. Ons team bestond uit 4 sterke bovenbouwers: Galito, Simiethro, Othniel en Bram.

In tropische temperaturen werkten de heren een vierkamp (vortex werpen, verspringen, kogelstoten en 100m sprinten) en de 4 x 100m estafette af.

Ondanks de warmte gingen onze jongens er vol tegen aan! En met succes!

Onze jongens veroverden als team de Nederlandse titel op de 4 x 100m estafette en werden knap 2de in het algemene klassement van de vierkamp.

Simiethro werd op ongelooflijk sterke wijze 1ste in het algemeen klassement en mag zichzelf Nederlands kampioen vierkamp 2023 noemen.

Gefeliciteerd aan de jongens en een bedankje naar Juul als coach!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder