12 - Jun - 2023

Gala VOLT! Toekomstmakers

Mooie auto's, sjieke kleding, rode loper .... Gala op VOLT!

Here comes your own content.

De eindexamens zitten er op, nu nog wachten op de uitslagen. Ondertussen even de spanning van je af dansen op het jaarlijkse gala van leerjaar 4. Onder grote belangstelling kwam de stoet met bijzondere voertuigen langs, waarna de dames en heren examenkandidaten in hun mooiste pakken de rode loper betraden. In een mooi versierde zaal was het dansen, showen, kijken, lachen, ontspannen. Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de vele medewerkers die mee geholpen hebben om dit tot een succes te maken.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder