Extra open dagen tweede ronde

Hierbij een overzicht van de extra open dagen tweede ronde van de NUOVO Scholen in 2022.

Anna van Rijn

Gymnasium • atheneum • HAVO • MAVO • Voor alle niveau’s tweetalig mogelijk
Open your world! Op een school die met beide benen in de wereld staat, ga je aan de slag met je talent en voel je je snel thuis.

Wist je dat het Anna vanaf de westkant van Utrecht (Leidsche Rijn/De Meern) net zo ver fietsen is als naar het Minkema in Woerden? En dat het vanaf de zuidkant nog dichterbij is dan het Amadeus Lyceum? Ook op het Anna van Rijn college hebben we nog plek voor TL leerlingen in een TL/Havo brugklas. Bij het Anna van Rijn college heb je dankzij het A-V-R lessenmodel volop ruimte om te kiezen voor talentprogramma’s of extra uren voor de vakken die je lastig vindt. Bovendien heb je zelfs de keuze om te kiezen voor tweetalig onderwijs waarbij je een groot deel van je lessen in het Engels volgt. Wij organiseren op maandag 4 en dinsdag 5 april een kennismaking voor jou en je ouders op het Anna! Kijk voor meer informatie en voor het inschrijfformulier op www.annavanrijn.nl/voorlichtingsmomenten.

Leidsche Rijn College

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze? Wij hebben nog plek voor een aantal leerlingen havo (inclusief havo-tto) en vwo (atheneum en gymnasium)!

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium. Wij bieden eigentijds betekenisvol onderwijs, zo hebben wij bijvoorbeeld sinds vorig jaar een tweetalige havoklas en werken alle leerlingen in de brugklas met een eigen laptop. Daarbij vinden we openheid en betrokkenheid heel belangrijk: iedereen hoort erbij en mag zichzelf zijn.

Kom samen met je ouders kennismaken op maandagmiddag 4 april om 16.00 uur.

Wij ontvangen je samen met enkele van onze leerlingen in de aula. Samen met de leerlingen vertellen we je graag over hoe het hier op school gaat en waar het LRC voor staat. Daarna is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en zullen we een korte rondleiding verzorgen.

Je kunt je via de website aanmelden.

Graag tot maandag 4 april!

Trajectum College

HAVO • VMBO
Ontdek wie je bent, op het Trajectum word je gezien.

Ben je uitgeloot en zoek je nog een plekje? Je mag altijd een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding. Mail ons hiervoor op info@trajectum-college.nl en dan nemen we contact met je op. We kijken uit naar je komst!

UniC

Wij zijn UniC! Een school voor havo en vwo met vernieuwend onderwijs. Wij leren je groeien en het beste uit jezelf te halen. Wij prikkelen jouw ondernemingslust met uitdagend onderwijs. Naast de lessen die op alle scholen worden gegeven hebben wij ook hotspots als Motivaktie, Challenges, Ondernemend leren, wereldburgerschap en nog veel meer.

KOM KIJKEN EN DOE MEE op de UniC kennismakingsavond op vrijdag 1 april van 18.30 – 20.30 uur. Tot dan!

Heb je ons online open huis gemist of wil je die nog eens terugkijken kijk dan op onze (0pen huis) site.

Volt!

VMBO
VOLT! is een unieke leeromgeving voor vmbo/havo waarin we samen werken aan jouw toekomst. Live it! Move it! Do it!

Alle uitgelote leerlingen kunnen wij een plek bieden op onze vmbo/havo-school VOLT! Toekomstmakers in Vleuten. In de tl-havo brugklas bieden we jou onderwijs op zowel vmbo-tl als op havo-niveau. Blijkt na 1 schooljaar dat een theoretische Havo-route volgen toch beter bij jou past dan houden wij voor jou een plekje vrij bij Academie Tien, Leidsche Rijn College of het Anna van Rijn College. Jij mag kiezen, wij zorgen ervoor dat je daar in schooljaar 23-24 kunt starten. Je kunt natuurlijk na de brugklas ook jouw vmbo-tl of praktijk georiënteerde havo voortzetten op VOLT!.

Geïnteresseerd? Wij organiseren op vrijdag 1, maandag 4 en dinsdag 5 april een persoonlijke rondleiding voor jou en je ouders. Mail hiervoor naar info@volt.eu .