30 - Mar - 2023

Yes! Er komt weer een Zomerschool!

Blok van 18 juli tot 10 augustus de dinsdagen, woensdagen donderdagen in je agenda, want deze zomervakantie is er weer een Zomerschool!

Here comes your own content.

Tijdens de zomerschooldagen doen leerlingen mee aan allerlei leuke en leerzame activiteiten. Sport, muziek, creatieve activiteiten, koken, dansen, Nederlands of Engels leren en op zomerkamp gaan! Het is allemaal mogelijk.

Je krijgt in de klas deze of volgende week het inschrijfformulier. Samen met je ouder/verzorger/voogd vul je dit formulier helemaal in en lever je het formulier weer in bij je mentor.

Ouders gezocht!

Voor de zomerschool is It's My Child op zoek naar ouders die als vrijwilliger willen helpen. Het is een geweldige kans om tijd met kinderen en andere ouders door te brengen en je eigen skills te delen.

Hoe kan je als ouder helpen?

Je kunt op verschillende manieren helpen, net wat het beste bij je past. Zo kan je een workshop geven aan leerlingen over iets wat je zelf goed kan of waar je veel over weet. Maar je kunt ook helpen met praktische dingen: boodschappen doen, lunch maken, toezicht houden etc. Ook zoeken we vrijwilligers die helpen op het zomerkamp.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via tel. 06 57 64 71 36 of mail adek@ithaka-isk.nl.

Ook interessant