X11 vakantieboek

De meivakantie staat voor de deur. In de tijd van thuisonderwijs is dat misschien een beetje vreemd. Het is namelijk niet zo dat je eindelijk thuis bent, want dat was je al! Natuurlijk hoef je even twee weken niets aan school te doen. Maar misschien vond je dat misschien juist ook wel fijn omdat het een beetje ritme geeft aan je dag.

Om ervoor te zorgen dat je wel bezig kan zijn als je dat wilt, hebben alle vakgroepen op X11 leuke opdrachten en uitdagingen bedacht voor in de meivakantie. Opdracht die je mag doen, niet die je hoeft te doen. Als een vakantieboek, zeg maar, omdat het leuk kan zijn om jezelf uit te dagen.

Wat kan je zoal doen?

Hieronder leggen we uit wat je allemaal kan doen. Door op de links te klikken, kom je bij een uitgebreidere beschrijving van de opdracht. Sommige vakgroepen dagen je uit om de resultaten te delen. In de beschrijvingen staat hoe je dat per uitdaging het beste kan doen. Veel plezier! Iedereen een hele fijne en gezonde vakantie gewenst!

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder