X11 vakantieboek

De meivakantie staat voor de deur. In de tijd van thuisonderwijs is dat misschien een beetje vreemd. Het is namelijk niet zo dat je eindelijk thuis bent, want dat was je al! Natuurlijk hoef je even twee weken niets aan school te doen. Maar misschien vond je dat misschien juist ook wel fijn omdat het een beetje ritme geeft aan je dag.

Om ervoor te zorgen dat je wel bezig kan zijn als je dat wilt, hebben alle vakgroepen op X11 leuke opdrachten en uitdagingen bedacht voor in de meivakantie. Opdracht die je mag doen, niet die je hoeft te doen. Als een vakantieboek, zeg maar, omdat het leuk kan zijn om jezelf uit te dagen.

Wat kan je zoal doen?

Hieronder leggen we uit wat je allemaal kan doen. Door op de links te klikken, kom je bij een uitgebreidere beschrijving van de opdracht. Sommige vakgroepen dagen je uit om de resultaten te delen. In de beschrijvingen staat hoe je dat per uitdaging het beste kan doen. Veel plezier! Iedereen een hele fijne en gezonde vakantie gewenst!

Ook interessant

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Afgelopen woensdag 3 juni hebben wij (volgens het rooster) de leerlingen weer op school mogen ontvangen. Wat waren wij blij om elkaar na 11 weken weer eens te zien. Dan blijkt 1,5 meter afstand erg ingewikkeld. Elkaar de hand schudden of misschien wel een knuffel zat...

Lees verder

Het eindexamen gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Om middelbare scholieren toch iets van een nationaal feestmoment te geven, mag de vlag vandaag officieel uit. Met welk gevoel doen zij dat?

Lees verder