16 - Aug - 2022

Wijziging gebruikersnaam ouders in Magister per 22 augustus 2022

Vanaf deze datum kun je inloggen met je e-mailadres in plaats van[voorletter][achternaam]. Het wachtwoord blijft gelijk.

Per 22 augustus 2022 wijzigen de inloggegevens van ouders/verzorgers voor Magister. Vanaf deze datum kun je  inloggen met je mailadres in plaats van[voorletter][achternaam]. Het wachtwoord blijft gelijk. Magister wordt de enige manier waarop je de afwezigheid van een leerling kunt doorgeven. Meer over deze nieuwe manier van werken vind je onder ‘afwezig meldenl en in de nieuwsbrief van juli 2022

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder