24 - Aug - 2023

Welkom in een nieuw schooljaar!

Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hopen dat je een fijne vakantie hebt gehad en met energie het jaar weer in gaat.

Here comes your own content.

Op woensdag 23 augustus jl. mochten wij alle leerlingen verwelkomen in het nieuwe schooljaar. De komende dagen staan in het teken van kennismaken en verbinden. Elk leerjaar heeft hiervoor een programma ontwikkelt. Vanaf maandag 28 augustus starten de lessen volgens het rooster dat in Magister staat.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder