Welkom bij NUOVO Scholen

Wil jij werken bij een van de meest toonaangevende werkgevers in onderwijsland? Bekijk dan de vacatures op onze scholen of het bedrijfsbureau.

NUOVO Scholen is een stichting voor openbaar voortgezet onderwijs voor de stad en regio Utrecht. Onze vijftien scholen bieden samen onderwijs aan ruim 12.000 leerlingen. Op alle niveaus, vernieuwend en gedegen. We zoeken actief de verbinden met de samenleving en richten ons op het onderwijs van morgen. Wil jij hier samen met ons aan meewerken? Bekijk dan de vacatures van onze scholen of op het bedrijfsbureau.

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder