Weer meer naar school

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond is bevestigd dat onze school vanaf 1 maart weer wat meer fysieke lessen mag gaan verzorgen. Volgens de instructies van het Ministerie kunnen alle leerlingen na deze voorjaarsvakantie tenminste weer één dag per week naar school komen.

Onze leerlingen behoren tot één van de groepen die al eerder fysiek op school mochten zijn (praktijkvakken, examenklassen, kwetsbare leerlingen). Dat blijft zo na 1 maart.

We maken nu een nieuw rooster, waarin onze leerlingen ook naar school komen voor de niet-praktijkvakken. Dat rooster gaat gelden vanaf maandag 8 maart. In de week van 1 maart geldt nog het rooster van vóór de krokusvakantie.

Het wordt de komende tijd dus weer drukker in onze gebouwen, waardoor we extra aandacht vragen voor de inmiddels bekende voorzorgsmaatregelen. We zetten het handen wassen, tafels reinigen en je houden aan de looproutes weer stevig op de agenda. We letten ook strikt op het dragen van een mondkapje. En de anderhalve meter afstand zal voor heel veel van onze leerlingen echt wennen worden. Maar dat moet dus wel.

Met vriendelijke groet,
Team Trajectum College

Ook interessant