31 - Mar - 2023

We hebben nog een paar plekjes voor schooljaar 2023-2024!

Deze week hebben we 170 leerlingen blij kunnen maken met hun eerste keuze voor UniC. We kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe schooljaar te ontvangen. Helaas hebben sommige scholen in Utrecht moeten loten en kan het zijn dat je bent uitgeloot voor je eerste keuze. Wat vervelend voor je. Om je de kans te geven om nog even op onze school rond te kijken bieden we je aanstaande maandag, 3 april, de mogelijkheid om even een idee van onze school te krijgen. Je bent tussen 17:00 en 18:00 uur welkom.

Here comes your own content.

Ouder(s)/ verzorger(s) kunnen deelnemen aan een presentatie van de schoolleiding in de aula en leerlingen mogen een lesje volgen in het lab. We willen je vragen om je in te schrijven voor dit moment door middel van deze forms, klik hier.

Om transparant te zijn vinden wij het belangrijk om te noemen dat er voor de tweede ronde op UniC 10 beschikbare plaatsen zijn en dat de inschrijving, net als alle middelbare scholen, uiterlijk 5 april om 15:00 uur gedaan moet zijn.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder