22 - Dec - 2022

Walk-in Dinner

In de "doe goed week" hebben de leerlingen een walk-in dinner georganiseerd voor het goede doel

Here comes your own content.

De leerlingen zijn druk geweest met het versieren van de marktkraampjes met kerstverlichting en sneeuwsterren. Daarnaast was het een drukte van jewelste in de keuken van VOLT! waar diverse lekkere hapjes gemaakt werden: pizza's, sushi, gevulde pannenkoeken, wraps, soep, etc.

Dit walk-in dinner werd georganiseerd door de leerlingen van D&P, een van de profielen op VOLT!
Naast het leren organiseren en uitvoeren van een evenement ging de opbrengst naar Serious Request. 

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder