20 - Feb - 2023

Voorjaarsvakantie!

Van 27 februari t/m 3 maart zijn we een week vrij. We wensen je alvast een fijne vakantie en we zien je maandag 6 maart graag weer op school!

Wil je iets leuks doen in de vakantie? In Utrecht is er van alles te doen.

Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de bibliotheek. Bij Bibliotheek Utrecht kan je bijvoorbeeld leren programmeren. Klik hier om te zien wanneer en waar.

Houd je meer van sport? Sportstad Utrecht organiseert op verschillende plekken sportactiviteiten. Kijk maar eens hier!

Op de website van In Utrecht vind je nog veel meer activiteiten in Utrecht, van sport tot culturele activiteiten. Neem maar snel eens een kijkje wat er allemaal te doen is!

Andere woonplaatsen hebben vaak ook websites over wat er te doen is. Google maar eens.

Wist je dat....?
.... we de Voorjaarsvakantie soms ook Krokusvakantie noemen? Een krokus is een bloem die nu vaak bloeit. Op de foto zie je hoe krokussen eruit zien.

[Foto door Pixabay]

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder