23 - Mar - 2023

Voorbereiding examens 2023

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Here comes your own content.

In het overzicht kun je voor elk vak zien waar het examen over gaat. Ook vind je er extra oefenopdrachten en extra uitleg. Dit overzicht is bedoeld om je te helpen als je zelf bezig bent met het voorbereiden van de examens. Let op: natuurlijk moet je ook tijdens de lessen goed opletten en meedoen, want dan gaat de docent je helpen met oefenen voor het examen en krijg je extra uitleg.

Je komt bij het overzicht via de linkjes die hieronder staan. Let goed op dat je op het linkje van je eigen niveau klikt!

BASIS: https://ovmz.padlet.org/peterheijne6/overzicht-eindexamens-per-vak-o3y65f8k5y4prniy

KADER: https://ovmz.padlet.org/peterheijne6/overzicht-eindexamens-per-vak-5ax8y1ta20vr9l5p

MAVO: https://ovmz.padlet.org/peterheijne6/overzicht-eindexamens-per-vak-u16hcg7l4yczg2h7

Als je vragen hebt over het overzicht, dan kun je die stellen aan de vakdocenten.

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder