VOLT! Challenge

Heb jij je robotje al gepost?

Op diverse basisscholen in Vleuten, De Meern, Harmelen, Linschoten, Maarssen, Maarssenbroek en Leidsche Rijn zijn aan de leerlingen van groep 8 ongeveer 2.500 kaarten uitgedeeld met een uitnodiging voor een bezoek aan de open dag, informatieavond, open lesmiddagen of de Masterclasses die VOLT! Toekomstmakers organiseert. Hoe deze vorm gegeven worden hangt helemaal af van de dan geldende maatregelen. We ontvangen al veel aanmeldingen. Wil je ook een plekje voor één van de activiteiten meld je dan aan via een mailtje aan info@volt.eu. Vermeld dan even je naam, school en de datum van de activiteit waaraan je mee wilt doen.

In de uitnodigingskaartjes zat een knutselpakketje. Eemaal in elkaar gezet blijkt dit een mini robotje te zijn. Als je het robotje in elkaar hebt gezet en deze met #Volt op Facebook of Instagram post maak je kans op een leuke prijs! Ik zou zeggen ga ervoor!

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder