VOLT! Challenge

Heb jij je robotje al gepost?

Op diverse basisscholen in Vleuten, De Meern, Harmelen, Linschoten, Maarssen, Maarssenbroek en Leidsche Rijn zijn aan de leerlingen van groep 8 ongeveer 2.500 kaarten uitgedeeld met een uitnodiging voor een bezoek aan de open dag, informatieavond, open lesmiddagen of de Masterclasses die VOLT! Toekomstmakers organiseert. Hoe deze vorm gegeven worden hangt helemaal af van de dan geldende maatregelen. We ontvangen al veel aanmeldingen. Wil je ook een plekje voor één van de activiteiten meld je dan aan via een mailtje aan info@volt.eu. Vermeld dan even je naam, school en de datum van de activiteit waaraan je mee wilt doen.

In de uitnodigingskaartjes zat een knutselpakketje. Eemaal in elkaar gezet blijkt dit een mini robotje te zijn. Als je het robotje in elkaar hebt gezet en deze met #Volt op Facebook of Instagram post maak je kans op een leuke prijs! Ik zou zeggen ga ervoor!

Ook interessant

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Lees verder

Op X11 vinden we het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven over wat er goed gaat, wat verbeterd zou kunnen worden en waar we de komende jaren naartoe gaan. Hierom organiseren we in mei en juni 2021 gesprekstafels voor leerlingen, medewerkers en ouders. In dit artikel...

Lees verder

School hoort een veilige en prettige omgeving te zijn voor iedereen. De tijd die je op school doormaakt herinner je je leven lang, mede omdat je ontzettend bezig bent met wie je bent en belangrijke vriendschappen aangaat. We voelen op X11 een grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van sociale veiligheid....

Lees verder