Video Strategisch Beleidskader 2020-2024

NUOVO heeft een nieuw Strategisch Beleidskader 2020-2024. Daarin staan onze kernwaarden, missie, visie en strategische doelstellingen beschreven. Én ons motto: ‘Eigenwijs samen, méér dan een diploma’.

We hebben met leraren en leerlingen een video gemaakt waarin zij kort uitleggen wat de hoofdlijnen van dit beleidskader zijn. De jury van de recente #NUOVOchallenge legt daarin ook uit hoe ze heeft getoetst op basis van onze kernwaarden.

Ook interessant

Open lesmiddag (online)

Trajectum College

Open lesmiddagen (online) Je zit nu in groep 8 en je moet een belangrijke keuze gaan maken: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? We willen je graag helpen bij je keuze en nodigen je uit om je aan te melden voor de open lesmiddag! Tijdens de open...

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder