Veerkracht Magazine over ouderbetrokkenheid

It’s My Child presenteert met trots het Veerkracht Magazine. Het eerste exemplaar van dit nieuwe tijdschrift werd virtueel aangeboden aan onderwijswethouder Anke Klein van de Gemeente Utrecht.

"Dit tijdschrift is een kleurrijke verzameling coronaverhalen, over nieuwkomers in een extra lastige tijd,” vertelt Soha Shat, initiatiefnemer, directeur en ervaringsdeskundige. "Dit is een bijzonder blad over ouderbetrokkenheid en communicatie met je kinderen, in een heel ander land. Hoe overleef je als je nieuwe wereld door alle virusmaatregelen nog eens extra op zijn kop wordt gezet? In dit magazine gaan we op bezoek bij de mensen die dat werkelijk meemaken. Verhalen uit het echte leven, over opgroeien en opvoeden in een extra ingewikkelde tijd…”

Veerkracht Magazine schetst in 68 pagina’s op persoonlijke wijze de verhalen van nieuwe Nederlanders, die overleven in een moeilijke coronalockdown. Het blad geeft een uniek inkijkje bij gezinnen die worstelen met een nieuw thuis bouwen in een complexe tijd. De uitgever, stichting It’s My Child, ontstond op Ithaka, één van de NUOVO Scholen.

Lees hier de pdf van Veerkracht.

Ook interessant