17 - Feb - 2022

Update over prijsvraag Milan Knol

Je hebt het vast al gehoord, Milan Knol komt naar het OVMZ. Als je in groep 7/8 zit, kun je zelfs kans maken op een meet & greet met hem! Sommigen van jullie hebben al aan deze prijsvraag meegedaan door een Instagram Story te maken en deze met ons te delen.

Alleen… Door een vergissing hebben wij niet goed kunnen bepalen wie er allemaal heeft meegedaan. De meet & greet met Milan wordt om die reden verplaatst naar maart.

Om ervoor te zorgen dat iedereen alsnog een (eerlijke) kans maakt om Milan te ontmoeten, hebben we het volgende bedacht:

Stap 1: Pak je computer of telefoon erbij en open een nieuw mailtjeStap 2: Zet in de onderwerpregel ‘Milan Knol’Stap 3: Schrijf in de mail waarom jij Milan graag wil ontmoetenStap 4: Stuur je mailtje naar info@ovmz.nl

Dit mag in een paar woorden of zinnen - doe het op jouw manier! Zolang je het maar vóór 7 maart doet. Mailtje verzonden? Mooi! Je doet nu automatisch mee met de prijsvraag.

Let op: doe dit óók als je al een video hebt ingestuurd! Zo maakt iedereen kans op een ontmoeting met Milan.

Uiterlijk 8 maart maken we dan de winnaars bekend. Spannend… Succes! 

En heb je al eerder een video opgenomen en wil je die toch met ons delen? Stuur dan een DM op Instagram (@OVMZ_Zeist). Heb je vragen? Neem dan contact op via info@ovmz.nl.

Ook interessant