Update introductieprogramma's

De introductieprogramma’s zijn in volle gang. Wij horen vrolijke verhalen vanuit zowel Austerlitz, Eiland van Maurik als vanaf de beide X11 locaties en andere plekken waar de introductieprogramma’s plaatsvinden. We hopen dat diezelfde geluiden ook thuis worden gedeeld. Op de verschillende sociale kanalen delen we zoveel mogelijk foto’s.

In verschillende programma’s hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden. Deze zijn via verschillende kanalen met de leerlingen besproken, maar via deze weg een korte update van de programma’s. Mocht je hierover vragen hebben, kan je contact opnemen met jeppedenuijl@x11.nu

Leerjaar 1 is op kamp zoals we weten. Op de maandag hebben ze in een carrousel verschillende activiteiten uitgevoerd. En in de avond hebben ze een groot smokkelspel gespeeld. De dinsdag is fris van start door een ronde ochtendgymnastiek, gevolgd door een ronde van de carrousel. Het dinsdagmiddagprogramma wordt gevuld met sportieve activiteiten en in de avond is er kampvuur. Op de woensdag stond oorspronkelijk een bezoek aan het Henschotermeer gepland, maar gezien de kans op regen en de temperatuur komt dat programmaonderdeel te vervallen. Het middagdeel wordt nu ingevuld dmv een keuzeprogramma met diverse activiteiten en een laatste ronde carrousel. Donderdag gaan ze zwemmen in zwembad Dijnselburg en verwachten we ze rond 15u terug op de Noordse Parklaan. De bagage van de leerlingen staat dan in gebouw 3.

Leerjaar 2 is op maandag en dinsdag bezig geweest met activiteiten voor een ander onder begeleiding van Move Your World op de Noordse Parklaan. Daarnaast hebben ze verschillende workshops, rondleidingen en excursies gehad door de stad. Op woensdag staat er een sportdag op het programma, waarbij leerlingen om 8.30u (op de Vondellaan) of 8.45u (bij Galgenwaard, Herculesplein 241) verzamelen en rond 15.30/16.00u afgelopen is. Op donderdag wordt er gewerkt aan een Trashtival, waarbij leerlingen om 9.30u verwacht worden op de Noordse Parklaan en rond 14.30u klaar zijn.

Leerjaar 3 kampeert momenteel op het Eiland van Maurik. Maandag stond in het teken van tenten opzetten, mentoractiviteiten en wat getouwtrek. Op de dinsdag werd er gesport, op woensdag werken ze dmv activiteiten aan verschillende examenvakken en op donderdag wordt er afgebroken en teruggefietst. De eerste leerlingen worden verwacht om 14u. De bagage is te vinden in de kantine.

Leerjaar 4 heeft op maandag ondergedompeld geweest in een examenquiz en een klassenbattle. Op dinsdag zijn ze gestart met een filmproject in het Louis Hartlooper Complex. Op woensdag vertrekken ze naar Rotterdam, waarbij ze om 8.40u eerst starten in een lokaal op de Vondellaan voor een korte briefing. In Rotterdam vindt er een dropping plaats en worden verschillende musea bezocht. Rond 16.30u zijn de leerlingen weer terug op de Vondellaan. Op de donderdag gaan de klassen op verschillende tijden aan de slag op Down under. Via deze link zie je wanneer welke klas wordt verwacht bij Down Under (Ravensewetering 1, Nieuwegein) en wanneer welke klas weer klaar is.

Leerjaar 5 heeft gisteren meegedaan aan de examenbattle en zijn er workshops gevolgd. Op dinsdag zijn ze bezig geweest met bruggenbouwen en murdermysteries. Op woensdag gaan ze gezamenlijk met 4H naar Amersfoort, waarbij ze om 9.15u verzamelen op de Vondellaan en om 17u weer terug zijn op het Utrecht Centraal. Op donderdag hebben ze een kortere dag: 4H en 5H verzamelen om 10.30u bij Bison Bowling (Mariaplaats 13A) en zijn op 12.30u klaargestoomd voor de rest van het schooljaar!

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder