12 - May - 2022

Topsport Talent stopt

Vanaf schooljaar 2022-2023 zijn wij geen topsport talent school meer.

Academie Tien heeft besloten dat per schooljaar 2022-23 geen nieuwe Topsport Talenten meer aan te nemen.Dit houdt in dat de huidige Topsport Talenten die al op Academie Tien zitten de Topsport-faciliteiten behouden.De visie op persoonlijke ontwikkeling, waarbij in onze heterogene onderbouw (future citizens) gewerkt wordt naar een hoog persoonlijk ontwikkelingsniveau, botst met de focus van de Topsport Talenten om te slagen als atleet. Academie Tien vindt de keuze van leerlingen om zich te focussen op hun toekomst binnen de topsport prachtig, maar wij hebben de overtuiging dat onze zusterscholen - LeidscheRijn College en VOLT! Toekomstmakers - beter bij deze manier van ontwikkelen passen.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder