The Spacemen wint publieksprijs

The Spacemen won afgelopen vrijdag 18 november tijdens de 1e voorronde de publieksprijs bij de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022!

De nieuwe editie van de Grote Prijs van Leidsche Rijn is volop bezig. Ieder jaar doen tientallen muzikanten tussen 12-19 jaar mee aan deze bandwedstrijd en gaan bands de strijd met elkaar aan om die felbegeerde hoofdprijs: een opname in Studio Moskou of een van de andere gave bandprijzen: gratis oefenruimtetijd, coaching of een masterclass. Wie zijn de nieuwe muzikale talenten uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern?

Afgelopen vrijdag 18 november was de 1e voorronde op het Leidsche Rijn College. Van alle deelnemers (The Crows, Massive, A-Band-On-Stage, RedHeaven, De Flipkikkers & The Spacemen) heeft The Spacemen, een band bestaande uit leerlingen van het Leidsche Rijn College, gewonnen. Als winnaar van voorronde #1 zijn zij gegarandeerd van een plekje tijdens de grote finale op vrijdag 16 december.

Leden van The Spacemen (Hannah van Veldhuizen, Koen Goedegebuure, Koen van Kats, Charlotte van Nunen, Sophie Prinsenberg), van harte gefeliciteerd!

Wil je voorronde 2, voorronde 3 en/of de grote finale aanwezig zijn? Zie onderstaand overzicht voor alle informatie:

Data, locaties en kaartverkoop

vr 18 nov 2022 19.30 uur Voorronde #1 in Leidsche Rijn College
do 24 nov 2022 19.30 uur  Voorronde #2 in CultuurCampus/Amadeus Lyceum
vr 25 nov 2022 19.30 uur Voorronde #3 in Academie Tien
Kaarten voorrondes à 2 euro alleen aan de deur verkrijgbaar (PIN en contant).

vr 16 dec 2022 20.00 uur Finale Grote Prijs van Leidsche Rijn in Azotod (Meerndijk 126, De Meern)
Kaarten finale à 4 euro alleen aan de deur verkrijgbaar (PIN en contant).

The Spacemen tijdens voorronde #1 en de prijsuitreiking.

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Voorheen verzorgde Iddink tot en met schooljaar 2020/2021 de levering van schoolboeken binnen de NUOVO scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Het Anna van Rijn College presenteert een nieuwe uitstraling. De school heeft een nieuw logo ingevoerd, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

Lees verder

Op woensdag 31 mei en vrijdag 2 juni zijn onze leerlingen uit 4 vwo naar Eindhoven/Veldhoven gereisd om nader kennis te maken met de techniekwereld en een kijkje te nemen in de zogenaamde toekomst.

Lees verder