Strategisch beleidskader in samenvatting en video

Het Strategisch Beleidskader voor de periode 2020–2024 is vastgesteld. Wij hebben onze kernwaarden herijkt en nieuwe strategische doelstellingen afgesproken. De rode draad in ons vernieuwde beleid is het nog beter afstemmen van het onderwijs op de behoeften van onze leerlingen.

Over de essentie van ons vernieuwde beleidskader is er nu het online magazine‘Meer dan een diploma’. We hebben hierover ook een korte video gemaakt.

Ook interessant

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Lees verder

Op X11 vinden we het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven over wat er goed gaat, wat verbeterd zou kunnen worden en waar we de komende jaren naartoe gaan. Hierom organiseren we in mei en juni 2021 gesprekstafels voor leerlingen, medewerkers en ouders. In dit artikel...

Lees verder

School hoort een veilige en prettige omgeving te zijn voor iedereen. De tijd die je op school doormaakt herinner je je leven lang, mede omdat je ontzettend bezig bent met wie je bent en belangrijke vriendschappen aangaat. We voelen op X11 een grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van sociale veiligheid....

Lees verder