Strategisch beleidskader in samenvatting en video

Het Strategisch Beleidskader voor de periode 2020–2024 is vastgesteld. Wij hebben onze kernwaarden herijkt en nieuwe strategische doelstellingen afgesproken. De rode draad in ons vernieuwde beleid is het nog beter afstemmen van het onderwijs op de behoeften van onze leerlingen.

Over de essentie van ons vernieuwde beleidskader is er nu het online magazine‘Meer dan een diploma’. We hebben hierover ook een korte video gemaakt.

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder