Sluiting scholen in verband met Coronavirus

Vandaag is door de regering bekendgemaakt dat alle scholen in Nederland per direct sluiten tot en met 6 april, om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Vandaag is door de regering bekendgemaakt dat alle scholen in Nederland per direct sluiten tot en met 6 april, om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor onze scholen. Lees voor meer informatie de bijbehorende brief.

Ook interessant

We ontvangen signalen van leerlingen en ouders dat het thuiswerken goed gaat; dat de meeste leerlingen tevreden zijn over het inhoudelijk aanbod, de begeleiding en werkwijze. Maar we ontvangen vooral toch ook signalen – en dat voelen we zelf ook – dat we elkaar missen.

Lees verder

Gelukkig is er ook nog positief nieuws in deze moeilijke tijden. Want LOOT-leerling Bobbie Mulder heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen. Bobbie zit op het LRC in 3 gymnasium en is actrice in de VPRO-jeugdserie ‘De regels van Floor’. Dinsdag 31 maart heeft de serie een International Emmy Kids...

Lees verder