07 - Mar - 2023

Schoolexamens kunst

De kunstleerlingen uit V6 en H5 presenteerden voor de allerlaatste keer hun collectie in school. Nog één keer pakten ze uit en toonden ze hun talenten.

Here comes your own content.

We zijn heel trots op wat ze hebben neergezet. En ook op het proces wat ze hebben doorlopen om hier te komen. De zoektocht, het experimenteren, vastlopen, verdwalen in te veel ideeën of juist gebrek aan inspiratie. De veerkracht, moed en de inspanning die nodig is om hier weer uit te komen, terwijl de druk van het examenjaar hoog is. Als je dit in je achterhoofd houdt, terwijl je de kunstwerken bekijkt... dan waardeer je het werk vast nog meer!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder