07 - Mar - 2023

Schoolexamens kunst

De kunstleerlingen uit V6 en H5 presenteerden voor de allerlaatste keer hun collectie in school. Nog één keer pakten ze uit en toonden ze hun talenten.

Here comes your own content.

We zijn heel trots op wat ze hebben neergezet. En ook op het proces wat ze hebben doorlopen om hier te komen. De zoektocht, het experimenteren, vastlopen, verdwalen in te veel ideeën of juist gebrek aan inspiratie. De veerkracht, moed en de inspanning die nodig is om hier weer uit te komen, terwijl de druk van het examenjaar hoog is. Als je dit in je achterhoofd houdt, terwijl je de kunstwerken bekijkt... dan waardeer je het werk vast nog meer!

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder