Scholen leeg? Dan persoonlijke rondleiding door de schoolleiders…

Op 2 april vond de centrale notariële loting plaats in de eerste ronde, voor een plaats in het voortgezet onderwijs. In de tweede ronde zijn de uitgelote leerlingen nu op zoek naar een andere passende school. We zouden die leerlingen (en hun ouders) graag ontvangen op onze scholen, maar dat kan nu even niet. Normaal gesproken zouden we een extra open dag of informatiebijeenkomst organiseren, maar in plaats daarvan hebben we met de schoolleiders van VOLT! Toekomstmakers, Academie Tien en Trajectum College een persoonlijke vlog gemaakt.

Ook interessant

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Afgelopen woensdag 3 juni hebben wij (volgens het rooster) de leerlingen weer op school mogen ontvangen. Wat waren wij blij om elkaar na 11 weken weer eens te zien. Dan blijkt 1,5 meter afstand erg ingewikkeld. Elkaar de hand schudden of misschien wel een knuffel zat...

Lees verder

Het eindexamen gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Om middelbare scholieren toch iets van een nationaal feestmoment te geven, mag de vlag vandaag officieel uit. Met welk gevoel doen zij dat?

Lees verder