Ruiz Meijer

Beste ouders en verzorgers van Academie Tien,

Vandaag een jaar geleden is Ruiz Meijer, een leerling van, toen Mavo 3, aangereden op de Amsterdamsestraatweg.

Op dat moment was hij aan het werk als maaltijdbezorger voor een bedrijf hier in Utrecht. Helaas is hij overleden aan de gevolgen van het ongeluk. Wij willen stilstaan bij het feit dat Ruiz altijd een leerling zal blijven van Academie Tien.

En om dit te symboliseren staat er al een jaar lang een olijfboom binnen onze school. Dit geeft aan dat Ruiz altijd een plekje in ons hart zal blijven houden.

Team Academie Tien

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder