Programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Utrecht

Wil jij voor Utrechtse leerlingen het verschil maken door het vergroten van hun toekomstmogelijkheden? Ben jij een inspirerende netwerker met hart voor techniek en technologie? Ben je ambitieus en resultaatgericht?

De besturen NUOVO Scholengroep, Willibrord Stichting en Wellant zoek een: programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Utrecht voor de duur van 4 jaar.

Zes vmbo scholen in de stad/regio Utrecht hebben stevige ambities geformuleerd om te komen tot duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk technisch onderwijs.

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in samenhang met regionale uitdagingen bieden onze leerlingen kansen en mogelijkheden mits wij in ons onderwijs techniek en technologie ruim baan kunnen geven. Hiervoor hebben zes vmbo scholen een ambitieus plan ontwikkeld in samenwerking met vervolgopleidingen en technische bedrijven in de regio.

Wij zoeken een programma manager die ons gaat helpen onze doelstellingen te halen.

• Ben jij iemand die inspirerend het onderste uit de kan weet te halen?

• Kun jij verbinden, aanjagen, bewaken en verwachtingen managen?

• Word je enthousiast van het behalen van de operationele doelstellingen en weet je succes duurzaam te maken?

• Ben jij in staat financiële verantwoordelijkheid te dragen?

• Communiceer jij helder op alle niveaus?

• En heb je een gedegen ervaring op het gebied van project- en programmamanagement?

Dan komen we graag in contact!!

Het programma heeft een duur van vier jaar. We verwachten een inzet van ongeveer 16 uur per week in het eerste en vierde jaar. In het tweede en derde jaar is de inschatting 8 uur per week.

Meer informatie over onze doelstellingen voor Sterk Techniek Onderwijs en projectorganisatie is op te vragen via jholtrop@nuovo.eu. Je kunt je interesse laten blijken door voor 5 februari een gemotiveerde reactie en cv te sturen naar jholtrop@nuovo.eu.

Ook interessant

Op het Openbaar Lyceum Zeist maken wij geen gebruik van lotingsprocedures. Dat betekent dat wanneer een leerling wordt aangemeld voor de uiterlijke datum van 8 april, wij deze aanmelding in behandeling zullen nemen. Het is hiervoor niet van belang of een leerling uit de regio Zuidoost-Utrecht komt, of uit een...

Lees verder

Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Deze brief is wederom opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is met name bestemd voor de eindexamenleerlingen het tweede deel voor alle leerjaren.

Lees verder