Prijsuitreiking fiets

Tijdens de open dag op VOLT! maakten leerlingen uit groep 7 en 8 kans op een fiets. Ben je benieuwd wie deze heeft gewonnen?

Woensdag 22 januari 2020 hadden we bij VOLT! Toekomstmakers open dag. Veel enthousiaste leerlingen en ouders kwamen kijken naar wat VOLT! te bieden heeft. Mooie leren armbandjes werden gemaakt bij Kunst & Cultuur, de geur van de cup cakes die werden gebakken van Zorg & Welzijn vulde de aula, bij de Techniekstand werden proefjes gedaan. De lasersnijder draaide overuren met het maken van sleutelhangers voor de jonge bezoekers. Ouders konden onder het genot van een kop koffie of thee gezet door onze leerling barista kennis maken met de MR. In de sporthal konden de kinderen heel wat energie kwijt.

Door het verzamelen van handtekeningen aan de hand van een opdrachtenboekje konden de leerlingen kans maken op een fiets in de kleuren van VOLT! Vorige week trok Nadia Daoudi, directeur van VOLT! een winnaar: Maverick van Lunteren. Gisteren werd op basisschool De Ridderhof de fiets tot grote verrassing van Maverick afgeleverd. Wij wensen Maverick veel plezier met zijn nieuwe aanwinst.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder