Prijsuitreiking fiets

Tijdens de open dag op VOLT! maakten leerlingen uit groep 7 en 8 kans op een fiets. Ben je benieuwd wie deze heeft gewonnen?

Woensdag 22 januari 2020 hadden we bij VOLT! Toekomstmakers open dag. Veel enthousiaste leerlingen en ouders kwamen kijken naar wat VOLT! te bieden heeft. Mooie leren armbandjes werden gemaakt bij Kunst & Cultuur, de geur van de cup cakes die werden gebakken van Zorg & Welzijn vulde de aula, bij de Techniekstand werden proefjes gedaan. De lasersnijder draaide overuren met het maken van sleutelhangers voor de jonge bezoekers. Ouders konden onder het genot van een kop koffie of thee gezet door onze leerling barista kennis maken met de MR. In de sporthal konden de kinderen heel wat energie kwijt.

Door het verzamelen van handtekeningen aan de hand van een opdrachtenboekje konden de leerlingen kans maken op een fiets in de kleuren van VOLT! Vorige week trok Nadia Daoudi, directeur van VOLT! een winnaar: Maverick van Lunteren. Gisteren werd op basisschool De Ridderhof de fiets tot grote verrassing van Maverick afgeleverd. Wij wensen Maverick veel plezier met zijn nieuwe aanwinst.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

We zijn allemaal opgegroeid met een bepaalde vorm van onderwijs. Dat kan wat we noemen ‘traditioneel onderwijs’ zijn geweest, of een vorm van Montessori, Dalton, bijzonder onderwijs of een vrije school. Die vorming die we als mens gehad hebben heeft invloed op ons denken en doen. Als docent kijk je...

Lees verder

Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Woensdagavond heeft het kabinet in een vooralsnog laatste persconferentie gemeld dat de scholen in het voortgezet onderwijs vanaf woensdag 1 juli geen anderhalve meter afstand meer tussen de leerlingen hoeven te handhaven. De anderhalve meter blijft wel gelden voor de afstand tussen leerling en onderwijspersoneel en onderwijspersoneel...

Lees verder