Open lesmiddagen en Masterclasses

Kom kennismaken met VOLT! Toekomstmakers.

Zit je in groep 8 van de basisschool en op zoek naar een leuke school? Kom dan eens kijken bij VOLT! Toekomstmakers, de enige school met het vak Toekomst.

VOLT! is een VMBO school waar ook TL/Havo leerlingen, die ook praktisch bezig willen zijn, hun draai kunnen vinden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 organiseren we Masterclasses en open lesmiddagen. Bij de Masterclasses ga je op 2 dagen aan de slag met de nieuwste technologie, het ontdekken van onze keuken, proefjes doen of iets heel anders uit ons ruime aanbod. Volop keuze om te ontdekken waar jouw talenten liggen.

In 2021 hebben we  Masterclasses georganiseerd. Elke Masterclass bestaat uit twee middagen. Je kunt kiezen uit 7 en 14 januari of 8 en 15 februari. Ga je liever naar de open lesmiddag dat kan ook op 26 januari of 3 februari 2021. Voor de leerlingen die het super leuk vinden om te sporten en in de sportklas willen instromen hebben we ook nog een open Sportklasmiddag . Deze is op 10 februari 2021.

Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@volt.eu en schrijf je in. Vermeld dan even je naam en datum van de les/Masterclass die je wilt volgen en de naam van je huidige school.

Wij hebben er zin in en hopen je snel te mogen ontmoeten!

Team VOLT! Toekomstmakers

Ook interessant