03 - Feb - 2021

Open lesmiddag op 3 februari

Vandaag op 3 februari 2021 vindt de volgende open lesmiddag plaats. Leerlingen die graag naar X11 willen en die zich hebben opgegeven voor de open lesmiddag van 3 februari hebben op 29 januari een mail met instructie ontvangen. We willen alle leerlingen die meedoen vandaag heel veel plezier wensen. We hebben enorm veel zin om iedereen te ontmoeten!

De open lesmiddag van 26 januari 2021 verliep niet zoals we hadden gewild. Om die reden hebben een aantal technische aanpassingen gemaakt. De nieuwe opzet van de online open lesmiddag is technisch minder complex en transparanter. De links naar de Teamsvergaderingen van de groepjes en van de één-op-één gesprekken staan op de speciale site voor de open dag. In de brieven met instructie is beschreven in welk groepje de leerlingen zit. Hier vind je een voorbeeld van de brief met instructie. Mochten leerlingen en ouders er niet uitkomen of tegen dingen aanlopen, dan kan telefonisch contact opgenomen worden met het algemene nummer van X11 030-2807099 of met de collega verantwoordelijk voor de inrichting van Microsoft Teams 06-42122713.

Op de open dag website is ook een ruimte aangemaakt voor ouders die een vraag hebben of in gesprek willen over het onderwijs op X11, terwijl hun zoon of dochter bezig is met de open lesmiddag.

De rest wijst zich vanzelf. We hebben er heel veel zin, we hopen alle kinderen (en ouders) die zich hebben opgegeven voor de open lesmiddag ook!

Ook interessant

Op donderdagavond 25 november van 19 tot 21 uur vindt op het USG de informatie-avond voor ouders van kinderen uit groep 8. Deze avond vindt ONLINE plaats, de link vindt u binnenkort op deze pagina.

Lees verder

Openbaar Lyceum Zeist, onderdeel van NUOVO scholen, heeft het keurmerk Begaafdheidsprofielschool ontvangen, waarmee wij voor de komende 4 jaar gecertificeerd zijn om hoogbegaafde leerlingen te begeleiden bij ons op school. Op 25 november aanstaande zullen wij de onthulling van de plaquette die wij hiervoor gekregen hebben op een feestelijke wijze...

Lees verder

Op 26 oktober werd een avond georganiseerd door het centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit van Utrecht. Tijdens deze avond stond het onderwerp ‘kansengelijkheid in het onderwijs’ centraal. Een onderwijskundige, een socioloog en een docent hebben met elkaar gesproken over dit lastige en actuele onderwerp. We denken dat...

Lees verder