03 - Feb - 2021

Open lesmiddag op 3 februari

Vandaag op 3 februari 2021 vindt de volgende open lesmiddag plaats. Leerlingen die graag naar X11 willen en die zich hebben opgegeven voor de open lesmiddag van 3 februari hebben op 29 januari een mail met instructie ontvangen. We willen alle leerlingen die meedoen vandaag heel veel plezier wensen. We hebben enorm veel zin om iedereen te ontmoeten!

De open lesmiddag van 26 januari 2021 verliep niet zoals we hadden gewild. Om die reden hebben een aantal technische aanpassingen gemaakt. De nieuwe opzet van de online open lesmiddag is technisch minder complex en transparanter. De links naar de Teamsvergaderingen van de groepjes en van de één-op-één gesprekken staan op de speciale site voor de open dag. In de brieven met instructie is beschreven in welk groepje de leerlingen zit. Hier vind je een voorbeeld van de brief met instructie. Mochten leerlingen en ouders er niet uitkomen of tegen dingen aanlopen, dan kan telefonisch contact opgenomen worden met het algemene nummer van X11 030-2807099 of met de collega verantwoordelijk voor de inrichting van Microsoft Teams 06-42122713.

Op de open dag website is ook een ruimte aangemaakt voor ouders die een vraag hebben of in gesprek willen over het onderwijs op X11, terwijl hun zoon of dochter bezig is met de open lesmiddag.

De rest wijst zich vanzelf. We hebben er heel veel zin, we hopen alle kinderen (en ouders) die zich hebben opgegeven voor de open lesmiddag ook!

Ook interessant