18 - Jan - 2021

Open lesmiddag (online)

Open lesmiddagen (online) Je zit nu in groep 8 en je moet een belangrijke keuze gaan maken: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? We willen je graag helpen bij je keuze en nodigen je uit om je aan te melden voor de open lesmiddag! Tijdens de open lesmiddag volg je wat lesjes, zoals Engels, wiskunde of ons praktijkvak Mijn Traject. Zo leer je onze school en onze docenten wat beter kennen. Natuurlijk is er dan ook heel veel tijd om vragen te stellen! De open lesmiddagen zullen plaatsvinden op dinsdag 26 januari en woensdag 3 februari 2021 van 13.30 - 15.30. Je kan je aanmelden op 3 manieren: - via je juf of meester van de basisschool; - door een mailtje te sturen naar info@trajectum-college.nl; - via onderstaand contactformulier We hopen je dan te zien!

Aanmeldingsformulier open lesmiddag

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

Wiskunde is echt een vak waarvoor veel oefening nodig is. Daardoor kan het lijken of wiskunde vooral sommetjes doen is en niet zo veel met het echte leven te maken heeft. De afgelopen tijd hebben de leerlingen van 3 havo zich beziggehouden met wiskunde in de natuur en kunst.

Lees verder

13 en 14 februari was een geweldig schaatsweekend voor jong en oud. Bij ijsbaan De Watertoren, gelegen naast Pouwer College, waren zaterdag 250-300 en zondag 350-400 bezoekers, waarvan veel kinderen die voor het eerst op de schaats gestaan hebben.

Lees verder

In de derde en vierde klas van het praktijkonderwijs richt een leerling zich steeds meer op het werk dat hij of zij leuk vindt. Dat gebeurt met branchegerichte cursussen van twee tot vier uur per week. Bijvoorbeeld werk in een winkel of werken in de keuken. Bij zo'n cursus hoort...

Lees verder