26 - Jan - 2021

Open lesmiddag niet goed verlopen

Vandaag vond onze eerste open lesmiddag plaats. Alleen helemaal niet op de manier waarop we het hadden gewild. Bij veel leerlingen werkten de links voor de vergaderingen niet, waardoor het heel lang duurde voordat iedereen in zijn groepje zat. Andere leerlingen konden na een één-op-één gesprek niet meer terug naar de algemene vergadering. Beide situaties zorgden er weer voor dat veel leerlingen stress ervaarden, terwijl het een leuke en ontspannen kennismaking had moeten zijn.

We weten ook dat het een aantal kinderen helemaal niet gelukt is om aan te haken. We vinden het heel erg vervelend en zeggen dan ook sorry tegen de kinderen en ouders die er last van hebben gehad. We willen graag deze week nog persoonlijke afspraken maken met de kinderen om op een rustige en positieve manier de portfolio’s te bespreken. Is het dus zo dat jouw zoon of dochter geen positief gevoel heeft overgehouden aan de middag of geen gesprek heeft kunnen voeren, bel of mail ons dan. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

Moniek Rieter
moniekrieter@x11.nu
06-22604656

Jeppe den Uijl
jeppedenuijl@x11.nu
06-18334748

Ook interessant

Op dinsdag 25 januari en donderdag 27 januari is er voor ouders en leerlingen een fysieke open dag op Pouwer College. Vanwege de coronamaatregelen kiezen we ervoor om te werken met een tijdslot. Op deze manier kunnen we voldoende afstand houden.

Lees verder

Schoolkeuze

VOLT! Toekomstmakers

Voor groep 8 leerlingen en hun ouders is weer het grote vergelijken begonnen; welke school kiezen we voor het komende jaar?

Lees verder