Open (les) dagen 2022-2023

Op 28 januari 2023 is er een Open Dag van 10.00 uur - 15.00 uur. Op 11 maart 2023 is er een Open Lesmiddag van 10.00 uur - 15.00 uur. Wij hopen je dan graag op een of beide dagen te ontmoeten.

Via de website www.opendagtrajectumcollege.nl proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van het Trajectum College!

Zit je in groep 8 en wil je kijken of het Trajectum College écht bij je past? Meld je dan aan voor de open lesmiddag op zaterdag 11 maart 2023.

Het programma hiervoor volgt later. U kunt uw kind via deze link wel alvast aanmelden.
Wij ontmoeten uw zoon of dochter graag!

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder