Open huis en Open lesmiddagen

Dit schooljaar ben jij één van zo’n 4.300 kinderen in Utrecht en Stichtse Vecht die de overstap gaat maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Sommige kinderen weten al heel goed naar welke school ze willen, anderen twijfelen. En jij? Weet jij het al?

Tijdens ons open huis ervaar je normaal gesproken zelf hoe er op UniC wordt gewerkt. Daarnaast is het ook de plek om vragen te stellen of om in gesprek te gaan met leerlingen en medewerkers van UniC. Maar in coronatijd gaat het net even anders dan we gewend zijn. We weten inmiddels dat ons Open Huis niet fysiek kan plaatsvinden. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een alternatief digitaal programma waar je aan kan deelnemen op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021.

Wil je op de hoogte blijven van ons Open Huis? Klik hier om je naam en mailadres achter te laten. We sturen je dan updates over ons Open Huis.

Open lesmiddagen

De open lesmiddagen worden in Utrecht tot halverwege januari digitaal georganiseerd. Onze open lesmiddagen staan echter later gepland, we hopen dat we je dan wel fysiek in het gebouw mogen ontvangen. Geef je op voor dinsdag 26 januari 2021 of woensdag 3 februari 2021. De tijden zijn op beide dagen van 13.30 uur tot 15.30 uur. Aanmelden kan via deze link (vergeet niet om je deelname door te geven aan je leerkracht(en)).

Mochten er veranderingen zijn door aanscherping of versoepeling vanuit het RIVM of de overheid, dan kan je ook via www.nuovo.eu/corona op de hoogte blijven. Op deze site lees je de laatste informatie rondom corona en alle scholen, waaronder UniC, die onderdeel zijn van NUOVO Scholen.

Dit bericht is bijgewerkt op 2 december 2020

Ook interessant