Open huis en Open lesmiddagen

Dit schooljaar ben jij één van zo’n 4.300 kinderen in Utrecht en Stichtse Vecht die de overstap gaat maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Sommige kinderen weten al heel goed naar welke school ze willen, anderen twijfelen. En jij? Weet jij het al?

Tijdens ons open huis ervaar je normaal gesproken zelf hoe er op UniC wordt gewerkt. Daarnaast is het ook de plek om vragen te stellen of om in gesprek te gaan met leerlingen en medewerkers van UniC. Maar in coronatijd gaat het net even anders dan we gewend zijn. Vooralsnog is het niet mogelijk om ouders en leerlingen samen in ons schoolgebouw toe te laten. Om je toch een beeld te geven van ons onderwijs werken wij achter de schermen hard aan een alternatief programma. We hopen natuurlijk dat we je eind januari gewoon bij ons op school kunnen ontvangen, maar of dat kan hangt af van de dan geldende maatregelen.

Wil je op de hoogte blijven van ons Open Huis? Klik hier om je naam en mailadres achter te laten. We sturen je dan updates over ons Open Huis.

Open lesmiddagen

De open lesmiddagen voor leerlingen zullen wél plaatsvinden. Er is dan alleen toegang voor leerlingen (dus geen ouders). Geef je op voor dinsdag 26 of woensdag 3 februari 2021. De tijden zijn op beide dagen van 13.30 uur tot 15.30 uur. Aanmelden kan via deze link (vergeet niet om je deelname door te geven aan je leerkracht(en)).

Mochten er veranderingen zijn door aanscherping of versoepeling vanuit het RIVM of de overheid, dan kan je ook via www.nuovo.eu/corona op de hoogte blijven. Op deze site lees je de laatste informatie rondom corona en alle scholen, waaronder UniC, die onderdeel zijn van NUOVO Scholen.

Ook interessant