26 - Nov - 2020

OPEN DAGEN VINDEN ONLINE PLAATS

Op alle NUOVO Scholen worden in januari en februari open dagen georganiseerd. Deze activiteiten kunnen helaas niet worden georganiseerd in fysieke vorm. De informatieoverdracht en kennismaking vindt daarom online plaats. Er ligt immers een Corona-protocol van het Kabinet, waarin is voorgeschreven dat het onderwijs zich moet concentreren op onderwijs zelf. De VO-raad heeft hier verder invulling aan gegeven en NUOVO volgt dat protocol. Dat betekent: digitale open dagen.

In de achterliggende weken hebben diverse NUOVO Scholen al ervaring opgedaan met virtuele open dagen. We proberen met die ervaring de open dagen van begin 2021 extra aantrekkelijk te maken. Via bijvoorbeeld interactieve Teams-sessies, videoreportages en virtual reality gaan we het gemis van een feitelijk bezoek aan het schoolgebouw zoveel mogelijk compenseren.

Ook interessant

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Lees verder

Op X11 vinden we het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven over wat er goed gaat, wat verbeterd zou kunnen worden en waar we de komende jaren naartoe gaan. Hierom organiseren we in mei en juni 2021 gesprekstafels voor leerlingen, medewerkers en ouders. In dit artikel...

Lees verder

School hoort een veilige en prettige omgeving te zijn voor iedereen. De tijd die je op school doormaakt herinner je je leven lang, mede omdat je ontzettend bezig bent met wie je bent en belangrijke vriendschappen aangaat. We voelen op X11 een grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van sociale veiligheid....

Lees verder