08 - Jan - 2021

Open dagen OVMZ

Tip: zaterdag 16 januari en woensdag 17 februari houden wij onze virtuele open dagen.

Via een speciaal daarvoor in het leven geroepen website nemen we je live mee op een virtuele rondleiding. Ook kun je live met onze docenten in gesprek, en natuurlijk is er heel veel informatie te vinden. Wij kijken er naar uit jullie virtueel te ontmoeten. We hebben er veel zin in!

Houd onze website dus goed in de gaten! Wil je ons schoolgebouw vast bekijken? Klik dan hier.

Lees hier voor verdere informatie.

Ook interessant

Wiskunde is echt een vak waarvoor veel oefening nodig is. Daardoor kan het lijken of wiskunde vooral sommetjes doen is en niet zo veel met het echte leven te maken heeft. De afgelopen tijd hebben de leerlingen van 3 havo zich beziggehouden met wiskunde in de natuur en kunst.

Lees verder

13 en 14 februari was een geweldig schaatsweekend voor jong en oud. Bij ijsbaan De Watertoren, gelegen naast Pouwer College, waren zaterdag 250-300 en zondag 350-400 bezoekers, waarvan veel kinderen die voor het eerst op de schaats gestaan hebben.

Lees verder

In de derde en vierde klas van het praktijkonderwijs richt een leerling zich steeds meer op het werk dat hij of zij leuk vindt. Dat gebeurt met branchegerichte cursussen van twee tot vier uur per week. Bijvoorbeeld werk in een winkel of werken in de keuken. Bij zo'n cursus hoort...

Lees verder