Open dagen 2020!

Pouwer College leren kennen! Dat kan! Kom langs tijdens één van onze open dagen of vraag zelf een persoonlijke rondleiding aan!

Open dagen Pouwer College 2019-2020

Voor ouders en leerlingen die zich willen oriënteren op het vervolg na de basisschool of ouders en leerlingen die overwegen een overstap te maken naar een andere VO-opleiding hebben wij open lesmiddagen georganiseerd om onze school te leren kennen.

Ook al zijn de open lesdagen al geweest, je bent nog steeds van harte welkom om te komen kijken in onze school

Voor alle vragen die er zijn rondom de open les middagen en praktijkonderwijs of voor een persoonlijke kennismaking en rondleidingen verwijzen wij u graag door naar onze contactpersoon Huub Vendrik.

030 -24 634 690

hvendrik@pouwermail.nl

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder