Open dag 17 januari

Wil je graag meer informatie over de open dag aanstaande zondag? Kijk dan hier!

We zijn ontzettend blij dat we jullie zondag online kunnen verwelkomen op onze school. De open dag zal te bezoeken zijn via een speciale website: www.opendagacademietien.nl. Als je het leuk vindt, kan je alvast een kijkje nemen, maar let op, aan deze website wordt nog gewerkt!

Uiteraard is deze open dag anders dan anders, maar we hebben ons best gedaan er een compleet programma van te maken. Zo kun je verschillende sessies volgen waarin onze visie duidelijk wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk de vakken waar je korte lesjes kan bijwonen. Je ziet door middel van een rondleiding hoe onze school eruitziet en je kunt zelfs het nieuwe gebouw al bekijken met de 360 graden beelden van de architect. Uiteraard is er ook tijd voor een persoonlijke kennismaking en hebben jullie de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je nog hebt.

Om deze open dag zo goed mogelijk te benutten, raden wij aan om de website te bezoeken vanaf het hele uur (12.00 – 13.00 – 14.00 – 15.00). Op die manier kun je de open dag route precies volgen en mis je dus niks! We hebben een blokkenschema gemaakt om jullie op weg te helpen.

Ook interessant