Ontdek het LRC op de open dag!

Je zit in groep 8. Nog zes maanden en dan begint, na de zomervakantie, een groot nieuw avontuur! Op de middelbare school, spannend!!

Je zit in groep 8. Nog zes maanden en dan begint, na de zomervakantie, een groot nieuw avontuur! Op de middelbare school, spannend!!

Natuurlijk denk je goed na over welke school dat zou moeten zijn. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op het LRC? Bezoek dan een van onze open dagen op donderdag 24 januari (17.00-21.00u) of vrijdag 25 januari (15.00-19.00u). Op deze site vind je al veel informatie. Check vooral het menu's Over ons en Leerlingen groep 8 en vergeet niet de vier filmpjes te bekijken! Over:

- alle toffe creatieve dingen die we hier op school doen (kunst en expressie);

- de mogelijkheid om te kiezen voor een iPad-klas;

- wat wij doen aan persoonlijke ontwikkeling (Bildung);

- en over een bijzonder vak in de brugklas; science (Beta).

We zien je heel graag op de open dag!

Ook interessant

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder