Online open dagen

Zit je in groep 8 en moet je een keuze maken voor je middelbare school? Daar helpen we je graag bij!

Helaas mogen we je niet op school ontvangen, maar op vrijdag 15 januari vanaf 18.00 uur en zaterdag 16 januari van 11.00 uur – 13.00 uur kun je via de website een goed beeld krijgen van onze school.

We zullen je dan meer vertellen over onze school. Je kan kennismaken met nieuwe vakken zoals wiskunde en Mijn Traject. Daarnaast krijg je de kans om live mee te kijken in de lessen en met docenten én leerlingen in gesprek te gaan.

Houd onze website in de gaten, daar komt snel meer informatie op over onze open dag. We hopen je dan te zien!

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder