12 - Jan - 2021

Online open dag X11 (vmbo en havo) 23 januari 10-15 uur

Op 23 januari laten we aan alle kinderen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet op X11. Door middel van digitale rondleidingen, informatie over vakken, meekijken in digitale lessen en mogelijkheid om in gesprek te gaan met leerlingen en docenten proberen we opnieuw een inspirerend en duidelijk beeld te schetsen van ons onderwijs, zodat kinderen en ouders zo goed mogelijk een keuze kunnen maken voor een middelbare school

Het liefst hadden we natuurlijk ook fysiek onze deuren opengezet. Want om een school echt te leren kennen, moet je er door de gangen lopen, moet je toevallig in gesprek raken met een docent en moet je van een afstandje kunnen zien hoe leerlingen met elkaar omgaan. Helaas is dat dit vreemde jaar niet mogelijk. Maar in november 2020 organiseerden we een eerste online open dag en we hebben heel positieve ervaringen opgedaan. Hoewel het niet hetzelfde was als echt zelf door de school lopen, gaven kinderen en ouders aan dat de rondleidingen, lessen en mogelijkheid tot gesprekken echt een mooi beeld van de school gaven. Wij hebben er opnieuw erg veel zin in! Mocht je alvast nieuwsgierig zijn, kijk dan op onze speciale open dag website. Je bereikt de site via deze link.

vmbo en havo

We zijn een school voor kinderen die het leuk vinden om te ontwerpen en te maken. We bieden alle niveaus op het vmbo en de havo aan. In de landelijke media stond een advertentie van de Nuovo scholen waarbij het leek of we geen havo aanbieden. Dat was een foutje, want de afgelopen jaren hebben meerdere klassen trots hun havo-diploma ontvangen.

Open lesmiddag

Mocht je enthousiast zijn geworden door de open dag en denk je erover om je aan te melden voor X11, geef je dan op voor de open lesmiddag. Deze vindt plaats op 8 maart 2021 (eerdere open lesmiddagen zitten inmiddels vol). Op de open lesmiddag maak je kennis met docenten en medeleerlingen en ga je met elkaar aan de slag met creatieve opdrachten. Tijdens de open lesmiddag laat je ook je portfolio zien. Zo kunnen we samen kennismaken met elkaar en kunnen we een goede inschatting maken of het onderwijs op X11 bij je past! Opgeven voor de open lesmiddag van 8 maart 2021 kan via deze link.

Vragen

Mocht je vragen hebben of je onzeker voelen over de open dag of over de open lesmiddag, voel je dan echt vrij om contact op te nemen. We helpen je heel graag! Bel naar 0302807099 of stuur een mailtje naar jeppedenuijl@x11.nu

Ook interessant

Op dinsdag 25 januari en donderdag 27 januari is er voor ouders en leerlingen een fysieke open dag op Pouwer College. Vanwege de coronamaatregelen kiezen we ervoor om te werken met een tijdslot. Op deze manier kunnen we voldoende afstand houden.

Lees verder

Schoolkeuze

VOLT! Toekomstmakers

Voor groep 8 leerlingen en hun ouders is weer het grote vergelijken begonnen; welke school kiezen we voor het komende jaar?

Lees verder