Online jaarlaagbijeenkomst leerjaar 4

We zitten met zijn allen in een uitzonderlijke tijd waarin alles anders gaat dan we gewend zijn. Vooral jongeren staan voor enorme uitdagingen. In het dagelijkse leven en zeker op school. Voor onze vierdejaars leerlingen is het daarbij nog eens extra spannend omdat zij voor de uitdaging staan het jaar af te ronden met een diploma - en wij gaan voor 100% geslaagden!- , én om een vervolgopleiding te kiezen. Daarom organiseren we a.s. dinsdag 16 februari 2021 om 18.30 uur een online informatiebijeenkomst voor alle ouders en leerlingen (van leerjaar 4). Tijdens deze avond krijgt u informatie van de mentor van uw kind over de wijzigingen en de huidige situatie van het onderwijs op het Trajectum College. In het tweede deel van de avond krijgt u informatie over de overstap naar het mbo. De twee opleidingsinstellingen, ROCMN en MBO Utrecht zullen een algemene presentatie houden en u zult de gelegenheid krijgen om vragen te stellen. De avond duurt tot 19.30 uur. U gaat aan deze avond deelnemen via de link in Magister van uw kind. De link zal dinsdag beschikbaar zijn. De mentor zal uw kind verder informeren hoe u aan deze avond kunt deelnemen. Houd u deze avond vrij! Wij rekenen op uw deelname samen met uw kind. Graag tot ziens op dinsdag 16 februari! Met vriendelijke groet, Mentoren leerjaar 4 Trajectum College

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

Op dinsdag 25 januari en donderdag 27 januari is er voor ouders en leerlingen een fysieke open dag op Pouwer College. Vanwege de coronamaatregelen kiezen we ervoor om te werken met een tijdslot. Op deze manier kunnen we voldoende afstand houden.

Lees verder

Schoolkeuze

VOLT! Toekomstmakers

Voor groep 8 leerlingen en hun ouders is weer het grote vergelijken begonnen; welke school kiezen we voor het komende jaar?

Lees verder