19 - Mar - 2021

NUOVO webinar met Steven Pont

Op 24 maart organiseren de NUOVO Scholen een webinar met Steven Pont. Steven is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, spreker, columnist en auteur. In het webinar deelt hij zijn visie op wat de huidige coronacrisis doet met mensen in het algemeen, en kinderen in de puberleeftijd in het bijzonder.

Wat doet de coronacrisis met leerlingen? Er verschijnen veel moeilijke berichten over in de media: motivatieproblemen, lamlendigheid, depressie, psychische klachten… Het is duidelijk dat het voor veel mensen een ingewikkelde tijd is. Wat gebeurt er in een crisis eigenlijk met ons? En hoe ga je daar als ouder over in gesprek met je kind?

Het webinar is op 24 maart 19.30-20.15u te volgen via de livestream hieronder of via deze link.

Het webinar wordt uitgezonden vanuit het Openbaar Lyceum Zeist. Naast Steven zijn daar twee gespreksleiders vanuit NUOVO aanwezig en een klein aantal leerlingen en ouders. Het programma bestaat uit een aantal onderdelen:

  • 19.30   Inleiding aan ronde tafel met ouders en leerlingen
  • 19.40   Presentatie Steven Pont
  • 20.00   Napraten aan ronde tafel met ouders en leerling
  • 20.15   Afronding

Na afloop is er voor de ouders van X11 gelegenheid om in kleinere groepjes met elkaar en met medewerkers van X11 na te praten. Hiervoor is het van belang dat je je inschrijft. Je kan je inschrijven tot uiterlijk 23 maart, je krijgt dan op 24 maart een link toegestuurd voor deelname. Schrijf je in voor het nagesprek via deze link.

Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op via jeppedenuijl@x11.nu. Meer informatie over Steven Pont vind je via deze link.

Ook interessant